KUNSTPLAKATER

Her finder du vores unikke kunstplakater. Alle vores plakater er designet af Madusen og kan derfor ikke købes andre steder! Mange af vores kunstplakater passer til hinanden og kan også sættes sammen med vores fotoplakater og bymotiver. Skab et moderne og tidsløst hjem med vores kunstplakater. Altid kvalitetstryk og blæk. 

Viser alle 25 resultater


Kunstplakater 

Plakater som er tidsløse, enkle, stilfulde og som på hver sin måde sætter sit eget præg på enhver plakatvæg - Ja, det er hvad kunstplakater kan! 

Vores kunstplakater er tegnet og designet af os selv. På den måde kan du være sikker på at vores plakater ikke kan fåes andre steder end hos madusen.dk. Kunstplakater kan komme i flere forskellige farver, motiver, figurer osv. Vi prøver hele tiden på at udvide vores webshops med nye og smukke kunstplakater så alle kan finde deres yndlings plakat. Kunstplakaten er lige det der ligger det sidste touch på din plakatvæg. Kunsttypen er let at sammemsætte med alle vores andre kunstplakater - derfor elsker vi kunstplakater! 

Hvis man virkelig vil sætte sit præg på, hvad vi mener er den perfekte plakat i sin helhed. Kan men tage på udkig i vores udvalg af rammer. Alle vores rammer passer til enhver kunstplakat.