Sisse Jensen
Grafisk designer

Patrick Treu
Salg / marketing / kommunikation

Jimmy eige
Fotograf

Om Madusen

Madusen har eksisteret siden 2015 og består af Sisse, der er designer, Patrick, der er salgs- og kommunikationsansvarlig og Jimmy, der er fotograf og ansvarlig for printe plakaterne.

Mange af vores plakater, er meget lokale og bringer derfor også minder frem hos mange – det glæder os meget. Det er vigtigt for os, at inddrage vores kunder så meget som muligt. Vi tager derfor gerne i mod forslag til motiver.

Vi gør alt hvad vi kan for, at du får en god oplevelse når du handler hos os, og stræber altid efter at gøre det endnu bedre.

Din mening er derfor rigtig vigtig for os! Har du handlet hos os, vil vi blive meget glade for at høre om din oplevelse: Skriv en anmeldelse.

Kvalitet

Hos Madusen får man et plakattryk, hvor kombinationen af kvalitetspapiret og det nøje udvalgte blæk virkelig kommer til udtryk. Sammen med vores rammer danner det en rød tråd af produkter, der er helt specifikt udvalgt til det vi mener, er en perfekt plakat i sin helhed. 

Vi trykker alle vores plakater på 210 gram mat kunstpapir fra Hahnemühle. Hahnemühle er kendt for sin gode kvalitet. Opbevarer du din plakat korrekt, lover Hahnemühle at din plakat holder i 200 år. Det matte papir giver et enormt flot billede når det kommer bag glas. Desuden er Hahnemühle FSC-certificeret. 

Vi har igennem årene prøvet rigtig meget forskelligt papir fra mange forskellige trykkerier, men intet levede op til vores høje forventninger til, hvordan et helt perfekt plakattryk skulle være. Vi tog derfor sagen i egen hånd og vi er i dag stolte af at kunne sige, at vi selv trykker vores plakater. 

Det at vi selv trykker vores plakater betyder også, at vi ikke har noget papirspild. Vi trykker først når vi får en ordre og på den måde er vi med til at passe på miljøet. 

BÆREDYGTIGHED

Hos Madusen tager vi løbende nye tiltag, så vi mindsker vores aftryk på jorden så meget som mulig, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter