Ofte stillede spørgsmål

Køb returlabel ved at klikke her. (OBS. Du skal have adgang til en printer)

Det er vigtigt at din pakke er beskyttet og meget gerne i original emballage. Alle produkter skal returneres i samme stand som de blev leveret i.

Returomkostningen (49kr.) trækkes ved krediteringen af dit returkøb.

Vi tager ikke din pakke retur hvis:

  • Hvis produktet er beskadiget.
  • Hvis du har nægtet at modtaget din pakke uden at aftale det med os først. (Du kan altså ikke lade være med at hente/tage i mod din pakke og på den måde få pengene retur.)
  • Hvis produktet ikke er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du sender tilbage i samme emballage som da du modtog pakken.
  • Hvis plakaten er en specialdesignet til dig.

Vi tilbyder gratis ombytning af alle ordre. Sådan gør du:

  • Kontakt os først og oplys ordre nr. på ordren, samt hvilket produkt du ønsker at ombytte.
  • Opret returlabel gratis her og send varen/varerne tilbage i samme stand som du modtog dem. Du skal have adgang til en printer.
  • Når vi har modtaget din returpakke, modtager du på mail et tilgodebevis, så du selv kan lægge en ny ordre på det du ønsker.

Nej, på nuværende tidspunkt tilbyder vi desværre ikke afhentning.

Din pakke leveres med GLS til den valgte pakkeshop eller hjemmeadresse. Din pakke modtages inden for 1-3 hverdage.

Har du bestilt akustikbillede er leveringstiden 7-10 hverdage og sendes med enten Danske Fragtmænd eller PostNord. 

Ja – vi modtager EAN betaling. Man skal blot vælge EAN-nummer når man kommer til checkout. Derefter skal der indtastes et EAN-nummer og referenceperson. Efterfølgende bliver ordren behandlet/afsendt og EAN faktura vil vil blive sendt. 

Hvis du mod forventning ikke har modtaget din ordre, kan du altid skrive til os på info@madusen.dk. Oplys dit ordrenummer i mailen, så vi kan tjekke op på din bestilling.

Ligeså snart din bestilling er i fragtfirmaets besiddelse, modtager du en mail med et trackingnummer, så du selv kan spore din pakke. 

Hvis du hverken har modtaget mail fra os eller den valgte transportør, kan du måske have skrevet din email forkert, eller mailen er havnet i din spam-mappe. Send os en mail på info@madusen.dk, så sender vi dig track & trace link.

Hvis du har afgivet en ordre hos os, men ikke modtaget en ordrebekræftelse, kan det skyldes, at du har angivet en forkert email adresse. Alternativt kan du tjekke din spam mappe. Kontakt os på info@madusen.dk hvis du stadig ikke kan finde den. 

Der følger ikke rammer med, men du kan tilkøbe rammer i menuen “rammer”.

Vi rammer altid dine plakater ind hvis du også køber rammer med. (Det kræver selvfølgelig at vi kan regne ud hvilke plakater, der passer til hvilke rammer. Hvis det ikke er åbenlyst, så skriv det gerne i bemærkninger.)

Hvis du ikke ønsker at få plakaterne rammet ind, så skriv det under bemærkninger ved checkout.

Alle akustikbilleder bliver sendt med ramme. 

Har du mod forventning modtaget en pakke, der er blevet beskadiget i forsendelsen? Send os et billede af skaden samt ordrenummer på info@madusen.dk 

Ja, du er meget velkommen til at ønske en by. Send os dit ønske på info@madusen.dk – vi garanterer dog hverken hvornår eller om byen vil blive tegnet, men alle forslag læses og overvejes.

På nuværende tidspunkt har vi lukket ned for denne slags specialbestillinger.