RIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Behandling af personoplysninger 

I forbindelse med dit køb hos MADUSEN har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Ift. de indtastede leveringsoplysninger, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine ordre.

DATASIKKERHED

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en ordre eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (Bambora), til håndtering af dine køb (Woocommerce), og nyhedsmail (Mailchimp). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

Madusen.dk
CVR-nr. 37186465
H.E. Flemmers Have 49
4300 Holbæk
Tlf.: 91 56 65 10
E-mail: info@madusen.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige. Har du ønsker om ændring, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at afmelde dit samtykke af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Madusen.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Ved bestilling af plakater hos madusen.dk accepterer du ligeledes disse generelle betingelser.

MADUSEN

Cvr. 37186465
Adresse: H.E. Flemmers Have 49 4300 Holbæk
E-mail: info@madusen.dk
Telefon 91 56 65 10 

Bestilling

  • Når du har oplyst navn, adresse, e-mail og kontooplysninger, modtager du en ordrebekræftelse på mail. 

  • Når din ordre er pakket og afsendt modtager du igen en mail og et tracking link fra GLS. 

Priser 

Alle priser angivet inklusiv moms.

Betaling

Hos Madusen kan du betale med MobilePay, Dankort, VISA, Mastercard, JCB, Maestro og American Express. 

Levering

Vi leverer kun pakker til Danmark.

Vi bestræber os på at afsende din ordre samme dag som vi modtager den. 

Pakken sendes med GLS til din ønskede pakkeshop eller direkte til døren.
Fragt til GLS pakkeshop ligger på 29,- men køber du for over 499,- får du gratis fragt.

Fragt direkte til døren koster 49,-

Fragt til erhverv koster 49,-

Vi afsender varer dagligt, så medmindre andet er oplyst vil den forventede leveringstid være mellem 1-3 dage.

I tilfælde af forsinkelser bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig om dette.

Fortrydelsesret 

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, med mindre din plakat er specialdesignet til dig. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 

Du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. 

Købet kan ikke fortrydes ved at nægte modtagelse af varen, med mindre andet er aftalt. 

Returnering 

Fra dagen du modtager pakken, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi anbefaler at du benytter dig af vores returlabel, på den måde er pakken forsikret. Vores returlabel bliver sendt med GLS.

Du kan købe returlabel her: https://retur.pakkelabels.dk/madusen

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger.

Vi tilbagefører pengene på samme kort, som du benyttede ved købet.

Reklamationsret 

Du har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen ombyttet eller pengene tilbage.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi penge.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Inden du sender varen så tag kontakt til os, så vi kan fremsende dig en returlabel.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet og fremsende din ordrebekræftelse.

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@madusen.dk, Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr