Viser 1–70 af 203 resultater


Byplakater fra Madusen 

De populære byplakater fra Madusen er tegnet ud fra billeder. Billederne er taget af unikke seværdigheder rundt omkring i de danske land. Billederne er derefter tegnet i Adobeprogrammet Illustrator. Vores grafiker tegner billederne i douchede farver som gør at de passer ind i ethvert hjem. 

Byplakater fra små og store byer

Vi tegner byplakater fra store og små byer. Vores fokus er primært på de små byer, da der virkelig er mange skjulte skatte af smukke motiver derude og de kan man i ligeså høj grad finde i de små byer. Vi forsøger hele tiden at udvide med flere byplakater, så alle kan få en unik plakat, af deres by til hjemmet. Vores byplakater kan med fordel bruges til at danne en rød tråd i hjemmet og kan matches sammen med nogle af vores kunstplakater, fotoplakater eller citatplakater. Skal man fuldende det vi mener er en perfekt plakat i sin helhed har vi et stort udvalg af rammer man kan tilkøbe til din unikke byplakat med et motiv fra din by! 

Hos Madusen finder du et stort udvalg af byplakater fra danmark. Med vores byplakater kan du sætte dit eget personlige præg på dit hjem, virksomhed eller noget helt tredje. Vores byplakater bliver tegnet ud fra billeder, minder og tanker der er omkring motivet. Det er vigtigt at få stemningen, lyset, og de rigtige farver når der skal tegnes en ny byplakat. Derfor tager vores grafiker altid hen til stedet for at tage billeder og få nogle gode indtryk med hjem. Byplakaterne bliver derefter tegnet.

Det er et af vores største mål at få tegnet så mange byplakater fra Danmark som overhovedet muligt - Derfor kommer der hele tiden nye byplakater på shoppen. Hvis din by ikke er der endnu. Så er målet at den skal komme på et tidspunkt.

Madusen vil gerne være den plakatwebshop med flest byplakater vi selv har tegnet. Derfor bruger vi alt den tid vi har til at planlægge ture og tegne nye byplakater.