Returnering

Hos Madsen har du 14 dages returret. Returlabel skal oprettes senest 14 dage fra du har modtaget pakken.

Returomkostningen (49kr.) trækkes ved krediteringen af dit returbeløb. Pengene tilbagebetales til samme kort, som blev brugt ved bestillingen.

Det er vigtigt at din pakke er beskyttet og meget gerne i original emballage. Alle produkter skal returneres i samme stand som de blev leveret i.

OBS. du skal bruge en printer for at printe returlabel ud.

Hent returlabel

Vi tager ikke din pakke retur hvis…

  • Produktet er beskadiget.
  • Du har nægtet at modtaget din pakke uden at aftale det med os først. (Du kan altså ikke lade være med at hente/tage i mod din pakke og på den måde få pengene retur.)
  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du sender tilbage i samme emballage som da du modtog pakken.
  • Plakaten er en specialdesignet til dig.

Kan jeg bytte mine varer?

Hvis du ønsker at ombytte dine modtagne produkter til noget andet, behandles det som en almindelig returnering. De produkter, der skal returneres, skal være i original emballage og i original stand. Vi refunderer dig pengene, så snart vi modtager produkterne. Du kan derefter foretage et nyt køb i vores webshop.

Reklamation 

Hvis du har modtaget et produkt som er blevet beskadiget i transporten, eller hvis du mod forventning har modtaget et forkert produkt, så kontakt os på info@madusen.dk