Fortrydelsesret

Hos Madusen har du 14 dages fuld returret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, din ordre er leveret hos GLS pakkeshoppen eller din privatadresse. Det gælder for såvel nedsatte varer som for varer til fuld pris.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Indenfor dette tidsrum kan du sende varerne retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 14 dage overskredet vil pakken automatisk blive sendt retur til kunden og ingen penge refunderet.

Så snart vi har modtaget varen retur og accepteret dens stand, vil du modtage besked herom. Beløbet for det returnerede vil blive refunderet indenfor 7 bankdage. Ved returnering refunderes varens beløb, dog ikke eventuelle fragtomkostninger ved forsendelsen.

Sådan gør du:

  1. Køb returlabel til 49,- her
  2. Print returseddel og returlabel ud 
  3. Udfyld returseddel og vedlæg i pakken
  4. Klistrer returlabel udenpå pakken og aflever på posthus eller pakkeshop
  5. Pengene bliver overført til det betalingskort, som blev brugt ved bestilling indenfor 7 bankdage. 
  6. Bemærk at fragtomkostninger ikke indgår i den samlede ordreværdi. Du får altså pengene tilbage for produkterne, men ikke for fragten.

Du er som kunde selvfølgelig frit stillet til selv at vælge hvordan du returnere en ordre fra os. Vi anbefaler dog at du sender retur med vores returlabel, hvor pakken kan spores, da al ansvar vedrørende returforsendelser pålægges dig som kunde.

Ønsker du på anden vis at sende dine returvarer, så skal de sendes til:

Madusen
Att. Patrick Treu
H. E. Flemmers Have 49
4300 Holbæk

Email: info@madusen.dk

 Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Hvis produktet er beskadiget.

  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du sender tilbage i samme emballage som da du modtog pakken.

  • Hvis plakaten er en specialdesignet til dig.

Overholdes disse betingelser ikke, forbeholder vi os retten til at afvise det returnerede.

Returner varene fysisk i Holbæk.
Ønsker du at returnere varerne i Holbæk, så send os en email først til info@madusen.dk, så vi ved at vi vil modtage en pakke fra dig. Du vil modtage adresse og åbningstider på mail.

Reklamation

Hvis du har modtaget en plakat, som er blevet beskadiget i transporten, eller hvis du mod forventning har modtaget et forkert produkt, så kontakt os på info@madusen.dk