Returomkostningen (49kr.) trækkes ved krediteringen af dit returkøb.

Hent returlabel ved at klikke her. (OBS. Du skal have adgang til en printer)

Returomkostningen (49kr.) trækkes ved krediteringen af dit returbeløb.

Det er vigtigt at din pakke er beskyttet og meget gerne i original emballage. Alle produkter skal returneres i samme stand som de blev leveret i.

Hos Madusen har du 14 dages fuld returret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, din ordre er leveret hos GLS pakkeshoppen eller din privatadresse. Det gælder for såvel nedsatte varer som for varer til fuld pris.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Indenfor dette tidsrum kan du sende varerne retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 14 dage overskredet vil pakken automatisk blive sendt retur til kunden og ingen penge refunderet.

Så snart vi har modtaget varen retur og accepteret dens stand, vil du modtage besked herom. Beløbet for det returnerede vil blive refunderet indenfor 7 bankdage. Ved returnering refunderes varens beløb, dog ikke eventuelle fragtomkostninger ved forsendelsen.

  • Hvis produktet er beskadiget.
  • Hvis du har nægtet at modtaget din pakke uden at aftale det med os først. (Du kan altså ikke lade være med at hente/tage i mod din pakke og på den måde få pengene retur.)
  • Hvis produktet ikke er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du sender tilbage i samme emballage som da du modtog pakken.
  • Hvis plakaten er en specialdesignet til dig.

Hvis du har modtaget en plakat, som er blevet beskadiget i transporten, eller hvis du mod forventning har modtaget et forkert produkt, så kontakt os på info@madusen.dk 

Vi tilbyder gratis ombytning af alle ordre. Sådan gør du:

  • Kontakt os først og oplys ordre nr. på ordren, samt hvilket produkt du ønsker at ombytte.
  • Opret returlabel gratis her og send varen/varerne tilbage i samme stand som du modtog dem. Du skal have adgang til en printer.
  • Når vi har modtaget din returpakke, modtager du på mail et tilgodebevis, så du selv kan lægge en ny ordre på det du ønsker.