AKUSTIKBILLEDER

Mindre støj og smukkere vægge

Motiver på akustikplade er meget mere end bare dekorativ kunst til væggen. Akustikpladerne fungerer som lyddæmpende billeder, der reducerer støj og forbedrer indeklimaet væsentligt. Støj i hverdagen er en gene både i hjemmet som på arbejdspladsen. Er der dårlig akustik kan det forvrænge dine ord og gøre det svært at høre, hvad hinanden siger. I arbejdsammenhæng kan det være medvirkende til stress, dårlig arbjedsmiljø og herved mindre produktivitet.

Hos Madusen får du et akustikbillede som er printet med den nyeste UV-printteknologi - som også er den mest effektive lyddæmpning på markedet.

Der bliver printet direkte på de lyddæmpende plader, hvilket giver optimal effekt samt en fantastisk holdbarhed i printet, som ikke falmer og kan tørres over med en klud. 
Der bliver printet på 20mm mineraluldsplader, som reducerer rumklangen væsentligt. Udover at forbedre akustikken får du her et flot billede, som ydermere også er modstandsdygtig overfor sollys. Den 20 mm kraftige akustikplade har en lettere struktureret overflade, som giver et flot udtryk i motiverne. 

Akustikprintet vil blive sat i en flot danskproduceret speciallavet ramme. Vælg mellem mat sort, lys egetræ, mat hvid eller mørk træ. 

Hvis det motiv du ønsker ikke er vist her på siden, så kontakt os på info@madusen.dk

Viser alle 39 resultater

Fra: DKK 1.599