Haderslev Ridehuset Akustikbillede

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Akustikbilleder

Hvad enten det er i hjemmet, på kontoret, i skolen eller på en restaurant, kender vi alle til, hvor ubehageligt det er, når et rum har en dårlig akustik. Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derfor er det vigtigt at tage højde for den indvirkning, akustikken har på vores helbred, koncentration, produktivitet og generelle trivsel.

Udover forskønnelse af væggene virker billederne samtidig som meget effektive akustikabsorbenter. Mineraluld, som er hovedbestanddelen i vores akustikbilleder, er fra naturens hånd et stærkt lydabsorberende materiale. Det gør det muligt at opnå høj akustisk komfort uden brug af akustiklofter. Motivet printes direkte på de lyddæmpende plader, med den nyeste UV-printteknologi, hvilket giver skarpe prints, optimal effekt samt en fantastisk holdbarhed, som ikke falmer.

Endnu et plus ved akustikbillederne er, at du slipper for genskær som du får ved almindelig plakater i rammer.

Rammer

Klassisk udtryk i håndlavet kvalitetsramme. Med et indrammet akustikprint får du et klassisk, men funktionelt vægbillede, der effektivt dæmper akustikken særligt ved høje toner som børnestemmer, klirrende bestik og tallerkner.

Den lyddæmpende plade er fremstillet af mineraluld med 70% genanvendt glas. Akustikpladen indrammes i en sort træramme eller i en lys egetræsramme, der håndlaves i vores producents eget indramningsværksted i Danmark.

Materialer: 20 mm mineraluldsplade og valgfri ramme

Printkvalitet: HD UV print – falmer ikke

Max størrelse: 240 x 120 cm

Tykkelse: 40 mm

Vægt/kvm: 7.5 kg

Beslag: Takkede beslag – 3 mm dybde

OBS: ALLE PLAKATER SÆLGES UDEN RAMME! Tilkøb ramme her
Vi indrammer dine plakater hvis du også bestiller rammer.